sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Varhaiskaalisalaatti


Taas superhelppo - eikä kovin omintakeinen - ohje...

Varhaiskaaliaika on lyhyt ja meillä syödäänkin melkein joka päivä kaalisalaattia niin kauan kuin sesonki kestää. En mittaa koskaan kaalisalaattia varten aineita, joten suosittelen sinuakin etenemään freestylella, vaikka suurpiirteisiä mittoja ohjeeseen kirjasinkin.

Joskus jätän parmesanin pois tai korvaan tillin hienonnetulla sipulinvarrella, muuten olen melkoisen mielikuvitukseton kaalisalaattini suhteen. Ystäväni kertoi laittaneensa kaalisalaattiinsa sinapinsiemeniä ja valkopapuja, oli kuulemma hyvää.


Varhaiskaalisalaatti 2-4:lle

0,5 varhaiskaalia ohuina suikaleina
1 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
0,5 dl parmesanlastuja
0,5 dl hienonnettua tilliä

Sekoita kaikki aineet kulhossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti