Luin jostain, että lammasta olisi kannatettavampaa syödä syksyllä kuin keväällä. Syyslampaat ovat saaneet kirmata kesän ulkona niittykasveja syöden, kun taas kevätlampaat on kasvatettu sisällä keinovalossa ja rehulla. Lammasohjetta siis kehiin.
Merguez-maustetut lammaspyörykät 2-4:lle
0,5 tl jeeransiemeniä
0,5 tl korianterinsiemeniä
0,5 tl fenkolinsiemeniä
400 g jauhettua lampaan- tai karitsanlihaa
1 tl savupaprikajauhetta
ripaus chilijauhetta
1 tl suolaa
0,5 dl tuoretta korianteria jauhettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Paahda jeeran-, korianterin- ja fenkolinsiemeniä kuivalla pannulla, kunnes ne saavat väriä ja alkavat tuoksua ihanalta.
Sekoita kaikki aineet hyvin ja muotoile niistä pihvejä tai pyöryköitä.
Kypsennä öljyssä paistinpannulla tai öljyllä voideltuna uunissa 200 asteessa 25 minuuttia.
youtube.com youtube.com free-slots.com no deposit free slots
VastaaPoistayoutube.com free-slots.com no deposit free slots casino free slots casino free mp3 juice games free slots casino free slots casino free slots casino free spins no