maanantai 26. syyskuuta 2011

Kermassa haudutetut ruusukaalit


Ruusukaalit ovat ihania, ja erityisen ihania ovat kermassa haudutetut minikaalit. Tämä nerokas, fantastinen, jumalainen ruusukaaliohje on peräisin Orangette-blogista, johon se on pihistetty All About Braising -kirjasta.


Kermassa haudutetut ruusukaalit 2-4:lle

300 g ruusukaaleja
reilu rkl voita
1 dl kermaa
ripaus suolaa
0,5 rkl sitruunamehua

Huuhtele ruusukaalit ja lohko isoimmat 4 osaan, pienimmät 2 osaan.

Paista kaaleja voissa, kunnes na alkavat saada väriä, noin viitisen minuuttia.

Lisää kerma, sekoita, ja anna hautua kannen alla, kunnes kaalit ovat kypsiä, noin 5-10 minuuttia.

Mausta kypsät kaalit suolalla ja sitruunamehulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti