sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Lohivartaat



  • Täytteitä voi muunnella mielensä mukaan, toimiviksi ovat osoittautuneet esimerkiksi oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, tuoreet yrtit, sardellit...
  • Vartaat on myös eri helppoa kypsentää grillissä.


Lohivartaat 2:lle

300 g lohta
suolaa
mustapippuria
50 g vuohenjuustoa
oliiviöljyä

Poista lohesta nahka ja viipaloi se vajaan sentin siivuiksi.

Levitä siivut leivinpaperille ja ripottele päälle suolaa ja mustapippuria.

Leikkaa vuohenjuusto parin sentin pituisiksi suikaleiksi. Aseta juustosuikale lohisiivun leveään päähän ja rullaa lohi juuston ympärille sieväksi ruusukkeeksi (tai epäesteettiseksi mytyksi). Pujota rullat vartaaseen.

Sivele rullien pinnat oliiviöljyllä, aseta vartaat uunivuokaan ja paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Tarjoa esim. punajuuri-vuohenjuustorisoton kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti